Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΟΥ ΞΙΝΟΒΡΥΣΗΣ ΠΟΤΙΣΤΙΚΩΝ Ε.Π.Ο.Σ ΦΥΛΗΣ-ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΙΝΟΒΡΥΣΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε.Π.Ο.Σ ΦΥΛΗΣ

18-20/5
Νότιο Πήλιο: Μονή Πάου Αργαλαστής – Ξινόβρυση
Εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιού και πεζοπορία
Παρασκευή: αναχώρηση στις 16:00 για Αργαλαστή Πηλίου, φαγητό στις ταβέρνες της πλατείας και μεταφορά στην Μονή Πάου – Αγίου Νικολάου σε καταπράσινο τοπίο γεμάτο νερά και με υπέροχη θέα στον Παγασητικό όπου και θα γίνουν οι διανυκτερεύσεις σε δωμάτια/κελιά και σε σκηνές.
Σάββατο: πρωινό στην Μονή και μεταφορά στην Ξινόβρυση για τον καθαρισμό του μονοπατιού Ξινόβρυση – Ποτιστικά, σε συνεργασία με κατοίκους της περιοχής, με τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Ξινόβρυσης» και με τους «Φίλους των Καλντεριμιών Νοτίου Πηλίου». Κατόπιν πορεία μισής ώρας προς την πανέμορφη παραλία Ποτιστικών για μπάνιο και φαγητό και το απόγευμα μεταφορά με το λεωφορείο προς το ορεινό χωριό Λαύκος για καφέ η τσιπουράκι. Αργά το απόγευμα προαιρετική πορεία 40 λεπτών από Λαύκο προς Μηλίνα σε καλντερίμι με απεριόριστη θέα στον Παγασητικό και μεταφορά με το λεωφορείο στην Μονή Πάου. Αναχώρηση το βράδυ με το λεωφορείο από την Μονή για την Ξινόβρυση με την όμορφη πλατεία και τα αιωνόβια πλατάνια για φαγητό μετά μουσικής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ξινόβρυσης και επιστροφή στην Μονή για διανυκτέρευση. Κυριακή: πρωινό στην Μονή και αναχώρηση για Λαύκο όπου θα γίνει η πορεία Λαύκος – Προμύρι – Πλατανιάς Ω.Π.: 4, Β.Δ.: 1, με κατάληξη στο όμορφο αυτό ψαροχώρι με την παραδεισένια παραλία Μικρό για κολύμπι και φαγητό και κατόπιν αναχώρηση για Αθήνα.
Συντονιστές: Γιάννης Κωνσταντινίδης, τηλ.: 6974430346 & Τατιάνα Ευταξία τηλ.: 6944643315
Συνεργασία με τους συλλόγους «Φίλοι των Καλντεριμιών»                                                                           «Πολιτιστικός Σύλλογος Ξινόβρυσης»(698 3660057)

Δεν υπάρχουν σχόλια: